17 december 2013

Hemlösas insamlingstävling slår nya rekord

Det är mycket skoj att se att så många har besökt våran insamlingstävling, och dem dessutom har varit med och delat den vidare till sina vänner i alla sina olika sociala nätverk. 

Å populariteten på våran insamlingstävling syns redan nu även på att det är jätte många julklappar som vi har fått in till dem hemlösa. 

Plus att så fort vi har delat ut julklapparna, så kommer vi även att lägga upp info samt bilder här, så att ni kan följa insamlingstävlingen till dem hemlösa här

Men missa inte att det är fortfarande möjligt att lämna in julklappar till insamlingstävlingen för dem hemlösa ända fram till den 23 dec i receptionen på Helsing Hotel, Mat och Bar.

1 kommentar:

  1. I hope that the Lady I once knew in Helsingborg gave my jacket that I forgot, the sleepingbag I gave her and the handmade winter clothes of my mum as present to her, gave all that to the homeless!!!!

    SvaraRadera

Tänk på att du är personligen ansvarig för dina kommentarer som du skriver och lämnar här. Så håll en trevlig och god ton för allas trevnad. Samt tack på förhand för ditt inlägg och din delaktighet här.
Har du frågor kontaktar du oss enklast och snabbast på post@hbgnyheter.com