Om oss

Vi är en ideell öppen medlemsorganisation som har startat upp HbgNyheter.com där man kan ansöka om att bli en frivillig volontärs medlemsambassadör här.

Hela HbgNyheter.com bygger på två mycket fina och fancy ord som heter crowdfunding och medborgarjournalistik, samt att all info här skall ha någon form av en lokal förankring till Helsingborg. För mer information om vår värdegrund och policy samt vision hittar du här samt våra crowdfunders.Bygger på att du och många andra människor går samman och väljer att hjälps åt med att ekonomisk bidra med ett helt valfritt belopp till ett projektet som tex. HbgNyheter här.
Å som ordspråket säger: Många bäckar små, blir slutligen till en hel å.

Ditt personliga bidrag gör att vi kan driva vidare vår vision om att tillhandahålla en media plattform för medborgarjournalistik här. Där alla Helsingborgare och dess olika organisationer får vara med och kan bidra samt delta i den öppna samhällsdebatten på lika demokratiska villkor.

Visa därför nu att du också tillhör dem godhjärtade som stödjer detta viktiga demokrati projekt. Genom att sätta in ett helt valfritt belopp till vårt sparkonto med väldigt hög och mycket bra sparränta på i
Resurs Bank

Bankgiro: 5957-9029
OCR nr: 975 229 760 561 900 99

Du kan alltid följa och läsa dem senaste informations uppdateringarna om hur projektet fortlöper och utvecklar sig under rubriken "Projekt nyheter".Är när man låter dig som är en helt vanlig samhällsmedborgare delta och skicka in samt bidra med dina helt egna unika inskickade texter, bilder och filmklipp osv. till oss på post@hbgnyheter.com. I förlängningen innebär detta: - Att det är uteslutande du som helt hållet får bestämma och styra vilket innehåll som du vill skall förekomma, samt finnas med här på HbgNyheter.com fram över.

Du kan skicka in dina bidrag till oss här genom att skriva in hashtaggen #HbgNyheter i texten i ett Twitter inlägg eller till ett Instagram foto, och lika så i ett YouTube klipp eller så tagga du in oss på Facebook i dina foto eller inlägg, och det går bra via Google+ också. Plus du kan även skicka in det som en helt vanligt e-post meddelande till oss här på post@hbgnyheter.com.

Samt glöm inte att följa oss i alla våra olika sociala media kanaler så som på Twitter, Facebook, Instagram, YouTube och Google+ och på sidan HbgNyheter här m.m.

Plus du skall veta att: - Du är den absolut viktigaste personen i hela världen här på HbgNyheter.com! Detta eftersom det är uteslutande din medverkan som göra att det blir några lokala Helsingborgs nyheter här i slutändan. 


Vad kan du skicka in och vad publicerar vi här på HbgNyheter.com?

Vi publicerar i stort sett allt du skickar in, så länge det handlar om eller har någon anknytning till Helsingborg på något vis, och inte strider emot lagstiftningen och kränker någon osv.

Plus vi litar och tror på att du som både taggar och skickar in material till oss är utrustad med ett helt normalt sunda förnuft, samt att du också innehar en egen hjärna precis som oss alla andra har, och att du verkligen använder båda dessa när du taggar och innan du skickar in material till oss som du vill ha publicerat.

Vill du veta mer om hur du och din organisation kan dra nytta av medborgarjournalistiks möjligheterna här, och på så vis nå ut med ert budskap? Kontakta oss då gärna genom att skicka in en inbjuda till oss på post@hbgnyheter.com, så kommer vi och berättar mer om detta för dig och din organisation.

Samt har du några frågor eller förslag samt idéer, så tar vi alltid emot dem mycket varmt och tacksamt på post@hbgnyheter.com.

Å vi ser alltid gladligen fram emot att få in alla dina intressanta och trevliga bidrag till oss här framöver på HbgNyheter.com.

Vill du veta mer om vår vision och policy samt vilka värdegrunder och crowdfunders vi har, så klicka här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tänk på att du är personligen ansvarig för dina kommentarer som du skriver och lämnar här. Så håll en trevlig och god ton för allas trevnad. Samt tack på förhand för ditt inlägg och din delaktighet här.
Har du frågor kontaktar du oss enklast och snabbast på post@hbgnyheter.com