23 augusti 2013

Debattartikel: Regeringens budget prognoser

Regeringsprojektets prognos

Anders Borg har själv erkänt ett antal gånger att han är dålig på att prognosera och att det är svårt men så grova missar som Anders Borg har gjort är normalt helt omöjligt att göra.

Sanningen är den att han, Anders Borg, har anpassat prognosen till de politiska behoven, detta har visat sig ett antal gånger. Så det är inte förvånande att Anders Borg "överaskar" med en mycket positiv prognos inför valet 2014 och därför nu ett år före valet sänkt förväntningarna.

Det innebär att prognosen inför valet inte kommer att vara trovärdig. Det handlar således om längtan att genomföra sin politik genom prognosmanipulation.

Eftersom det inte kommer några NYA ideer för att t.ex. sänka arbetslösheten från regeringen blir det väldigt tydligt att Aliansen´s egenmäktiga beslutsfattare heter Anders och Fredrik och det är deras politik som gäller, övriga i regeringen är bara marionetter som får stå och presentera och försvara deras politik.

SPI-Välfärd
Helsingborg

Fotnot: Dem berörda i debattartikeln och insändaren är informerade, och har möjlighet till att bemöta och lämna ett eget genmäle som kommer att publiceras här tillsammans med denna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tänk på att du är personligen ansvarig för dina kommentarer som du skriver och lämnar här. Så håll en trevlig och god ton för allas trevnad. Samt tack på förhand för ditt inlägg och din delaktighet här.
Har du frågor kontaktar du oss enklast och snabbast på post@hbgnyheter.com