13 oktober 2016

Pressmeddelande: Moderaternas kommunalråd Anna Jähnke utvald att utveckla partiets nationella politik

Under förmiddagen presenterade Moderaternas partiledare Anna Kinberg Batra ett antal arbetsgrupper som utsetts för att utveckla partiets politik för att kunna ta över regeringsmakten efter nästa val. Helsingborgsmoderaten Anna Jänke, kommunalråd och arbetsmarknadsnämndens ordförande, är utvald att sitta i den arbetsgrupp som berör jobb och integration.

-       Jag är glad för förtroendet och ödmjuk inför det arbete jag och gruppen står inför. Frågan om fler människor i arbete och goda möjligheter till integration in i svenska samhället är en avgörande fråga för framtiden, säger Anna Jähnke (M)

Närmre en miljon människor befinner sig i någon form av utanförskap och bidragsberoende i Sverige idag. Den som gör anspråk på att leda landet måste presentera relevanta lösningar på hur fler människor kan ta sig ut ur utanförskap och in på arbetsmarknaden.

-       För att fler människor ska kunna få ett arbete måste den svenska arbetsmarknaden bli mer lättillgänglig och flexibel. Dessutom är det avgörande att se till att det alltid lönar sig att arbeta framför att gå på bidrag för att vi ska kunna lösa utanförskapet, fortsätter Anna Jähnke (M)


För mer information
Anna Jähnke: 0732311293
-- 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tänk på att du är personligen ansvarig för dina kommentarer som du skriver och lämnar här. Så håll en trevlig och god ton för allas trevnad. Samt tack på förhand för ditt inlägg och din delaktighet här.
Har du frågor kontaktar du oss enklast och snabbast på post@hbgnyheter.com