25 augusti 2013

Välkomna in i Salongen!

Varmt välkomna till invigningen av Helsingborgs nya kulturscen Salongen!

En ny kulturscen för såväl lokal som internationell kultur med både bredd, djup och höjd öppnar portarna helgen 30/8 – 1/9 och vi hoppas att ni har lust att närvara.

Fredagen den 30/8 kl. 19.00 är det fri entré och ALLA välkomnas då vi drar igång invigningen med bl.a. mingel, mat & dryck, storbandsjazz, dans och klubb och naturligtvis en gedigen presentation av vår underbart vackra Salong och vårt rikliga program. Allt från flamenco, cirkus, burlesk och berättarstunder till samtida konstmusik, föreläsningar, frijazz, tedans och mycket mer dyker upp på salongen i höst!

Vi kommer också att fortsätta vår uthyrningsverksamhet för föreningar, organisationer, företag och privatpersoner, både för privata och publika arrangemang, kurser, konferenser och andra events.

Vi hoppas i samarbete med stadens kulturinstitutioner, studieförbund, näringsliv och alla intresserade helsingborgare bli ett komplement och innovativt tillskott i vår stads kulturscen.

Välkomna in i Salongen!

De vänligaste hälsningar,
Kulturföreningen Salongen

Läs mer om Salongen och vårt program på www.salongen.net

Salongen
Folkets Hus (A-salen)
Södergatan 65
252 25 Helsingborg
salongen@salongen.net
0709-605962

www.salongen.net
www.facebook.com/SalongenHBG
instagram
twitter

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tänk på att du är personligen ansvarig för dina kommentarer som du skriver och lämnar här. Så håll en trevlig och god ton för allas trevnad. Samt tack på förhand för ditt inlägg och din delaktighet här.
Har du frågor kontaktar du oss enklast och snabbast på post@hbgnyheter.com