23 augusti 2013

Väla spelcenter: Hela stor vinsten donerades till välgörenhet

Väla SpelcenterVälacentrum i Helsingborg valde fritt att donerade hela sin stor vinst som dem fick på sin 10:a lott till välgörenhet. Allt för att hjälpa till och stödja dina egna lokala Helsingborgs nyheter här på HbgNyheter.com.

Detta eftersom vi värnar om att alla medborgare och organisationer i Helsingborg skall ha lika rätt till yttrandefrihet, och detta på lika villkor genom vår medborgarjournalist plattform som vi tillhandahåller här.

Därför vill vi tacka ödmjuk Väla Spelcenter för denna crowdfunding donation, som gör att vi kan fortsätta med att bedriva vidare detta ideella projektet.

Vill du också visa upp att du tar ditt samhällsansvar och är ett godhjärtat företag som värnar om samt är med och stödjer detta viktiga ideella yttrandefrihets- och demokratiprojektet här? Klicka för mer info.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tänk på att du är personligen ansvarig för dina kommentarer som du skriver och lämnar här. Så håll en trevlig och god ton för allas trevnad. Samt tack på förhand för ditt inlägg och din delaktighet här.
Har du frågor kontaktar du oss enklast och snabbast på post@hbgnyheter.com