28 maj 2013

Vem trycker till Helsingborg bäst?

Vem trycker till dig ordentligt, genom att ge dig ett bra snabbtryck, som ger dig ett starkt intryck och som levererar dig ett kosmiskt färgtryck. Å som dessutom ger dig ett helt utmärkt eftertryck som gör att ditt budskap syns och hörs utöver hela Helsingborg med omnejd å ända till Helsingör?

Det är Citytryck.se så klart!

Så vill du trycka till någon ordenligt med ett snabbtryck i färgtryck, med ett mycket starkt intryck och som även ger ett mycket starkt eftertryck åt saken, så kan vi rekommendera Citytryck.se!

Eftersom Citytryck.se glädjande nog blir nu vår andra crowdfundingsponsor som har donerat våra välgjorda visitkort som ni snart kommer få ta del av, och som är gjorda i deras multifärgtryckmaskin som klarar av att skapa helt otroligt kosmonautiska underverk.

Här igenom vill vi passa på å tacka Citytryck.se för de fantastiska crowdfunding bidraget som vi har fått, och ser fram emot flera fantastiska donationer som kan bidra till att utveckla HbgNyheter i en positiv riktning, samt att detta bidrag tar vi som ett bevisa på att det är någon som tycker om det vi gör.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tänk på att du är personligen ansvarig för dina kommentarer som du skriver och lämnar här. Så håll en trevlig och god ton för allas trevnad. Samt tack på förhand för ditt inlägg och din delaktighet här.
Har du frågor kontaktar du oss enklast och snabbast på post@hbgnyheter.com