25 september 2018

AOH summerar omgång 24

HIF, Falkenberg och AFC vägrar släppa greppet om topplatserna och nu verkar bara Halmstad kunna utmana de tre favoriterna Jönköping Södra var det klart bästa laget, under de inledande 45 minuterna, i bortamötet med Falkenberg. Men vad spelar det för roll när hemmalaget växlade upp i den andra halvleken och tog en stabil 2-0 seger efter mål från Chisom Egbuchulam och Erik Pärsson. Mattias Hugosson, 44 år, gjorde comeback mellan stolparna i ett skadedrabbat Gefle. Målvakten stod för ett par matchavgörande räddningar och fick även syna ett gult kort för fördröjning av spelet. Men vad gjorde det då Gefle, genom två Läs vidare...
Källa: Allt om HIF