14 april 2018

En man är död efter misstänkt skottlossning i Ramlösa

Polisen i Helsingborg misstänker skottlossning i Ramlösa.

En man i 20-årsåldern har hittats död i en lägenhet i Ramlösa, utanför Helsingborg. Polisen misstänker skottlossning i lägenheten.

Klockan var runt 12.30 under lördagen när larm om misstänkt skottlossning i en bostad kom in till polisen. I lägenheten påträffades en skadad man som senare dör av sin skador. 

Många poliser är på brottsplatsen och just nu pågår ett intensivt utredningsarbete. Polisen har spärrat av ett området runt Lussebäcken för att bland annat säkra eventuella spår.

– Tekniker är på plats och genomför en teknisk undersökning. Vi har knackat dörr och har också vapenhund som vi söker med, säger Anna Göransson, pressinformatör vid polisens ledningscentral. 

Det är en förundersökning om mord alternativt dråp inlett. En sökning av gärningsman eller personer pågår, ingen misstänkt gärningsperson är gripen. 

Polisen arbetar efter teorin om  att det är en misstänkt skottlossning. 

Kan du berätta något om den här mannen som har avlidit? 

– Det vi har bekräftat nu är att det är en man i 20-årsåldern, hans anhöriga är underrättade, säger Anna Göransson.  

...
Källa: Sveriges Radio P4 nyheter

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tänk på att du är personligen ansvarig för dina kommentarer som du skriver och lämnar här. Så håll en trevlig och god ton för allas trevnad. Samt tack på förhand för ditt inlägg och din delaktighet här.
Har du frågor kontaktar du oss enklast och snabbast på post@hbgnyheter.com