6 juni 2017

AOH summerar omgång 11

BP rycker i toppen och Dalkurd får invänta besked om sin seger. Gefle fast i botten och Örgryte har vaknat till liv. AOH summerar den elfte omgången av Superettan. Åtvidaberg tog en efterlängtad seger – den första för säsongen hemma på Kopparvallen – när man under torsdagskvällen vann med 2-1 mot Varbergs BoIS. Resultatet innebär att Åtvidaberg för tillfället lyfter i tabellen, medan Varberg inkasserar sin tredje raka förlust. Jonathan Levi gav Öster ledningen efter 24 minuter mot Norrby. Nio minuter senare såg Admir Bajrovic till att utöka hemmalagets ledning. […]...
Källa: Allt om HIF