24 december 2013

Hemlösas hus delar ut dina julklappars bidrag

Vår julklappsrundtur går nu vidare och har kommit till att besöka och lämna över era inlämnade samt skänkta julklappar till dem hemlösa som håller till på Hemlösas hus i Helsingborg.

Personalen tar emot era julklappar till dem hemlösa med vid öppnar armar, och dem bjuder direkt in oss på julkaffe. Plus att dem tar även med oss på en stor rund tur. Där dem visar upp hela sin verksamheten och som pågår i hela det stora huset.

Dem berätta för oss om att dem i första hand erbjuder tak överhuvudet till dem hemlösa, och om att deras verksamheten har nu funnits i över hela 30 år. Plus att all personalen som vi träffar och möter berättar: Att dem trivs så bra och är så engagerade med att ställa upp och hjälpa dem hemlösa, så att många av dem har mer eller mindre jobbat här hela livet. 

Plus dem förklara vidare att man gärna får skänka och donera pengar, och som då går direkt vidare till drift av deras härbärgets verksamheten för dem hemlösa i Helsingborg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tänk på att du är personligen ansvarig för dina kommentarer som du skriver och lämnar här. Så håll en trevlig och god ton för allas trevnad. Samt tack på förhand för ditt inlägg och din delaktighet här.
Har du frågor kontaktar du oss enklast och snabbast på post@hbgnyheter.com