24 december 2013

Dina julklappar till de hemlösa delas ut på Värmestugan

Å nu har vi varit och lämnat över era sista julklapparna till dem hemlösa som håller till på Värmestugan.

Där fick vi träffade Birgitta Möller som är ordförande och en av grundarna och drivkrafterna bakom den helt ideella volontärföreningen Värmestugan i Helsingborg.

Hon berättar att alla i föreningen jobbar helt ideellt, och att dem ser till och hjälper till med att försöka samla ihop diverse förnödenheter till dem hemlösa, och då så som varma kläder, mat och hygienartiklar osv.

Plus att dem även ställer upp och hjälper till med att fylla upp med bemanningen på dagtid med sina volontärer, och detta för att Hemlösas hus skall kunna hålla öppet dygnet runt nu på vinter halvåret.

Hon vill även fram föra ett extra stort varmt jul tack och då speciellt till alla snälla och trevliga Helsingborgare. Som verkligen har varit så goda och givmilda med att ställa upp på alla olika vis för att samla in och skänka diverse saker till dem hemlösa.

Vill du komma i kontakt med och får mer info hur du kan hjälpa till bli en volontär hos Värmestugan, så hittar du all info det på länken här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tänk på att du är personligen ansvarig för dina kommentarer som du skriver och lämnar här. Så håll en trevlig och god ton för allas trevnad. Samt tack på förhand för ditt inlägg och din delaktighet här.
Har du frågor kontaktar du oss enklast och snabbast på post@hbgnyheter.com