27 april 2013

12 400 besökare på HbgNyheter tackvare alla er trogna följare här

På grund av att vi fortfarande är purfärska och inte ens har hunnit bli torra bakom öronen efter att bara ha varit igång ca 3 veckor. Å vi har redan kommit upp och ligger i runda tal på hela 12 400 besökare per månad bara på vår sida, och varav 68% är redan trogna följare som återkommer regelbundet samt följer oss här på HbgNyheter.
Detta är vi väldigt imponerade över samt oerhört tacksamma för.Samt detta tar vi som ett bevis på att projektet HbgNyheter med endast lokala Helsingborgs nyheter kommer att kunna bli en succé och har därför en mycket god framtid att se fram emot.

Därför vill vi ger alla er trogna följare och besökare ett mycket stort varmt tack till er, genom denna hälsning ifrån oss här! 

Plus till alla er andra som har skickat in alla era trevliga förslag samt många goda och bra idéer, samt intressanta uppslag till oss. Vill vi ge er ett extra tack, samt ingen är nämnd och därmed ingen glömd. Men vi kommer spara alla era förslag och idéer och genom för dem vartefter vi får tid och möjligheter.

Fortsätt med att skicka in ert material till post@hbgnyheter.com samt följ oss och tagga alla era FacebookTwitterInstagramGoogle+LinkedIn och YouTube inlägg osv med #HbgNyheter. För det är ju ni som besökare som skapar och bestämmer vårt nyhetsflödet här på HbgNyheter.

Med vänliga helg hälsningar till er alla från oss på

redaktionen@hbgnyheter.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tänk på att du är personligen ansvarig för dina kommentarer som du skriver och lämnar här. Så håll en trevlig och god ton för allas trevnad. Samt tack på förhand för ditt inlägg och din delaktighet här.
Har du frågor kontaktar du oss enklast och snabbast på post@hbgnyheter.com