26 oktober 2015

STUDENTJOBB: Vill du hjälpa oss att ge bättre service?

interview

Vill du hjälpa oss att ge bättre service?   

Stadsledningsförvaltningen är mitt uppe i arbetet att ta fram en servicepolicy som ska bli gemensam för alla kommunala verksamheter. Policyn ska beskriva hur Helsingborgs stad ser på service och syftet är att säkerställa god kvalitet på all service som staden ger. Policyn vänder sig inåt i organisationen men resultatet ska märkas utåt genom att de som använder stadens tjänster ska ha positiva upplevelser i sina kontakter med kommunen. 

Arbetsuppgiften

Avdelningen för service och IT söker mellan två och fyra personer som kan hjälpa till med intervjuer i syfte att ta reda på vad stadens kunder (invånare och företag) tycker är viktigt när det handlar om kommunal service. Totalt ska 120 intervjuer genomföras i varierande miljöer såsom bibliotek, gator, parker, joggingspår och utanför skolor. En handfull av dessa intervjuer ska dokumenteras på film efter godkännande från den intervjuade.

Intervjuerna är enkla och består av två frågor som besvaras på någon minut. Arbetet är tänkt att utföras 16-27 november under varierande tider, både dagtid och efter kontorstid (vissa intervjuer kan även genomföras under helgen). Tidsåtgången är ungefär 40 timmar fördelat på två-fyra personer. Skriv gärna i ansökan hur mycket tid du kan avsätta. Eftersom intervjuerna ska genomföras i par är du mer än välkommen att söka med en kompis.

Ansökan

Skicka några rader om dig själv och vad du studerar senast den 8 november till studentjobb@helsingborg.se. Skriv ”SERVICE” i ämnesraden. Lön utgår med 122 kronor i timmen plus semestersättning.

Vi ser det som en fördel om du som söker är flerspråkig eftersom det kan finnas behov av att genomföra intervjuer på engelska, arabiska eller andra i staden vanliga språk. Tidigare erfarenhet av intervjuer eller kundundersökningar är meriterande men inget krav. 

Övrigt

Innan intervjuarbetet påbörjas startar vi med ett möte tillsammans med projektledaren där du får mer information om projektet. Då går vi också igenom tidplan och arbetsmetoder.

 

 

 

...
Källa: Helsingborgs Student

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tänk på att du är personligen ansvarig för dina kommentarer som du skriver och lämnar här. Så håll en trevlig och god ton för allas trevnad. Samt tack på förhand för ditt inlägg och din delaktighet här.
Har du frågor kontaktar du oss enklast och snabbast på post@hbgnyheter.com