16 december 2013

STUDENTJOBB: Forum Campus 24 januari

Fredagen den 24 januari kommer ett 100-tal personer från näringslivet att mötas i campus lokaler och diskutera frågor som rör Campus Helsingborgs roll och utveckling i regionen. Arrangemanget är ett samarbete mellan Helsingborgs stad och Campus Helsingborg. Programmet startar efter lunch och avslutas med en afterwork, däremellan kommer deltagarna att erbjudas seminarier på olika ämnen.


Till detta söker vi åtta-tio studenter som kan vara med och dokumentera det som sker under eftermiddagen och dela i sociala medier. Vi behöver någon som tar anteckningar på papper, någon som twittrar, någon som fotar och så vidare.


Om detta låter intressant skicka en kort presentation av dig själv till studentjobb@helsingborg.se, märk mejlet med Forum Campus. Lön utgår med 117 kronor i timmen plus semestersättning.


Teamwork


...

Källa: Helsingborgs Student

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tänk på att du är personligen ansvarig för dina kommentarer som du skriver och lämnar här. Så håll en trevlig och god ton för allas trevnad. Samt tack på förhand för ditt inlägg och din delaktighet här.
Har du frågor kontaktar du oss enklast och snabbast på post@hbgnyheter.com