2 oktober 2013

Viralt forskningsresultat: 80 000 läsare i tävlingen för endast 0,055 kr/st

Viralt forskningsresultat för HbgNyheter
Vår första mätning och forskningsresultat på hur stor spridning och räckvidd vi hade i våran tävling tillsammans med Impulse dance är helt klara nu.

Vi nåde ut till över ca 80 000 stycken personer genom att arrangera denna tävlingen som du kan se här, och detta gjorde vi genom att vi också valde att publicerade vinnaren vid ett senare tillfälle som du ser här.

Resultatet blev att Impulse dance nåde ut till 80 000 stycken Helsingborgare för endast 0,055 kr/läsare, och detta får anses vara ett väldigt lågt och billigt marknadsföringspris för att nå ut till hela ca 80 000 stycken läsare i Helsingborgsregionen av idag.

Vill du också synas och nå ut samt vara med sponsra våra tävlingar fram över så fyller du i vårt bokningsformulär här, eller kontakta oss för mer info på post@hbgnyheter.com eller telefon 0739-700 927.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tänk på att du är personligen ansvarig för dina kommentarer som du skriver och lämnar här. Så håll en trevlig och god ton för allas trevnad. Samt tack på förhand för ditt inlägg och din delaktighet här.
Har du frågor kontaktar du oss enklast och snabbast på post@hbgnyheter.com