9 oktober 2013

Inbjudan till presskonferens – Ångfärjestationen.

Kampen om vad som skall hända med Ångfärjetomten har pågått under lång tid. Kommunens nuvarande förslag innebär att Ångfärjestationen skall flyttas och att den nyare delen skall rivas. En konferensanläggning med hotell och bostäder skall sedan byggas på tomten.

Helsingborgarna är emot att detta. HD:s undersökningar visar det. För att få ner denna opinion ”på papper” har vi, ett folkinitiativ, startat en namninsamlingskampanj för en folkomröstning i frågan, bifogas. Många hälsingborgare vill skriva på, tyvärr är vi alldeles för få som samlar.

Lördagen den 12:e oktober anordnar vi en demonstration för att bevara Ångfärjestationen. Se bifogad affisch. Vi samlas på GA-torg kl 13.30, avmarsch kl 14. Därefter blir det avslutningsmöte vid Ångfärjestationen. Vi hoppas att många Helsingborgare kommer och tar kanske sista chansen att skriva på namninsamlingen.
Sista insamlingsdag är den 14 oktober och vi lämnar in alla påskrifterna de 17/10 kl 10.00 på Rådhuset.

Välkomna på presskonferens Torsdagen 10/10 kl 16.00, Ångfärjestationen Helsingborg. Vid regn under perrongtaken.

Mera information från Samuel (17) 072-179 52 51 och Bullen (70) 070-710 05 66

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tänk på att du är personligen ansvarig för dina kommentarer som du skriver och lämnar här. Så håll en trevlig och god ton för allas trevnad. Samt tack på förhand för ditt inlägg och din delaktighet här.
Har du frågor kontaktar du oss enklast och snabbast på post@hbgnyheter.com