19 september 2013

Stort tack!

Bästa Föreningar!

Tusen tack för Ert varma deltagande på Aktivitetsdagen!

Det blev en rejäl uppslutning till sist och intresset för stadens föreningar verkade under timmarna i Helsingborgs Arena inte ha några gränser.

På sikt hoppas vi att så många invånare som möjligt ska hitta en lämplig förening att gå med i. Att inledningsvis få till mötet mellan föreningar och invånare är ett steg i rätt riktning och ger dessutom stadens invånare en möjlighet att få reda på vilka föreningar som finns tillgängliga. En annan förhoppning är att vi gärna vill upprepa Aktivitetsdagen. En rimlig framtidsbild är att evenemanget blir ett återkommande inslag i stadens strävan att få ut invånare i föreningar. För att återkommande evenemang ska bli lika givande och trevliga som sist vill jag gärna ta del av Era tankar och funderingar kring Aktivitetsdagen senast. Dela gärna med Er av Era åsikter, så vi tillsammans kan utforma en Aktivitetsdag som kan bli så givande som möjligt för Er och stadens invånare. Ni får gärna framföra åsikterna via mail eller telefon. Mina kontaktuppgifter har Ni längst ner.

Inom två månaders tid kommer jag även att skicka ut ett mail till Er för att följa upp om Ni har fått fler medlemmar i Er förening tack vare Aktivitetsdagen. Jag återkommer med mer information om det längre fram.

Med hopp om ett gott samarbete.


Med vänliga hälsningar



Kassem Echehade · Integrationshandläggare  

Utvecklingsnämndens förvaltning
Uppdrag integration
Kompetenscenter Norrehed  - Planteringsvägen 139
Direkt 042-10 62 14 · Mobil 073-231 10 98
helsingborg.se
Fotnot: Samtliga vi föreningar som var med och ställde ut är oerhört tacksamma och sänder härmed ett stort mycket varmt tack till arrangören och Helsingborgs stad för detta oerhört bra initiativet och de lyckade eventet som ni kan läsa mer om här

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tänk på att du är personligen ansvarig för dina kommentarer som du skriver och lämnar här. Så håll en trevlig och god ton för allas trevnad. Samt tack på förhand för ditt inlägg och din delaktighet här.
Har du frågor kontaktar du oss enklast och snabbast på post@hbgnyheter.com