26 augusti 2013

Vi söker volontärsamordnare

Vi vill ta vara på det engagemang för en mer rättvis värld som många människor känner starkt för. Detta genom att inspirera, utbilda samt ge stöd till våra volontärer som vill bidrar till att stärka det civila samhället.

Vårt uppdrag är att spegla hela samhället samt synliggöra och bekämpa olika utanförskap som finns i Helsingborg av idag, och för detta krävs ett mycket starkt engagerat civilsamhälle. Där alla Helsingborgare känner att man är en viktig del av vår gemensamma demokrati, och där allas lika rätt och möjligheter till yttrandefrihet tas tillvara igenom vår medborgarjournalistik här.

Volontärsamordnaren vi söker skall leda och koordinera våra volontärer samt:

  • Synliggöra HbgNyheter för att varva och rekrytera fler nya volontärer, medlemmar och givare till vår verksamhet.
  • Utbilda och stödja våra volontärer i deras olika uppdrag inom frivilligverksamheten genom föredrag, information, aktiviteter, studiecirklar osv.

Vi söker dig som har kunskap om och har engagemang för utvecklingsfrågor, informationsarbete, och integrationsarbete samt erfarenhet av arbete i en ideell organisation.

Vi lägger stor vikt vid din personlig lämplighet och vi förutsätter att du delar vår värdegrund.

Arbetet utgår och sker ifrån ditt eget hem, och då de sker även på kvällstid så kräver det viss flexibilitet vad gäller arbetstider.

Skicka in din intresseanmälan för att blir vår nya volontärsamordnare till oss här på post@hbgnyheter.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tänk på att du är personligen ansvarig för dina kommentarer som du skriver och lämnar här. Så håll en trevlig och god ton för allas trevnad. Samt tack på förhand för ditt inlägg och din delaktighet här.
Har du frågor kontaktar du oss enklast och snabbast på post@hbgnyheter.com