11 augusti 2013

SF har blivit så dyra att det inte är värt att se längre

From Alexander Guzman Ortiz:



SF har blivit så dyra att det inte är värt att se "bra" film på bio längre, utan man går endast om det är en storfilm med mycket effekter som gör sig bättre i en stor salong. Filmer utan spektakulära effekter ser man hellre hemma, vilket leder till en ond spiral där filmproducenter tror att det enda som går att sälja är storfilmer eftersom gemene man stannar hemma när det gäller andra sorters filmer. Jaja, SF Bio har sina ohyggliga omkostnader och allt är fruktansvärt dyrt. Men sedan Sandrews gick i graven har det bara blivit sämre. Visst, en del biografer har fått sig en ansiktslyftning och kvalitén har förbättrats, men inte i samma omfattning som priserna har ökat....

Källa: SF Bio filmstaden Bio och Film

Pressavdelning på SF Bio Filmstaden är informerade och vi ger dem möjlighet att bemöta kritiken genom att få sitt eget genmäle publicerat tillsammans med insändaren här.

Vill du synas med din aktuella premiärer i alla våra olika kanaler och nyhetsflöden? Skicka in ett pressmeddelande till oss på post@hbgnyheter.com om dem.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tänk på att du är personligen ansvarig för dina kommentarer som du skriver och lämnar här. Så håll en trevlig och god ton för allas trevnad. Samt tack på förhand för ditt inlägg och din delaktighet här.
Har du frågor kontaktar du oss enklast och snabbast på post@hbgnyheter.com