24 augusti 2013

Helsingborgarna sätter nya topp placeringar på kartan igen

Tack vare att allt fler både taggar och skickar in sina egna lokala nyheter, samt väljer att dela dessa till sina vänner.

Bevisar att Helsingborgarna har nu verkligen bestämt samt beslutat sig för att man skall sätta projektet HbgNyheter på kartan ordentligt.

Å detta visar sig nu igenom att besöksstatistiken har nått nya höjder och har lagt sig på en helt ny nivå på runt 1000 besökare per dagen, och detta är endast dem som går in och läser samt besöker sidan. Detta eftersom dem som läser och följer oss i alla våra olika sociala medier kanaler är inte inräknade i denna statistiken här.

Därför uppmanar vi nu er alla Helsingborgare med att fortsätta med att bombardera och skicka in era nyheter hit till er helt egna nyhetskanal, så att vi tillsammans kan slå och nå nya höjder.

Samt ett stort varmt tack till alla er Helsingborgare för det oerhört fina och trevliga mottagandet vi har fått av alla er. Plus inte minst för alla dem glada och trevliga samt positiva reaktioner vi har hört och som vi har får in ifrån er under den här korta tiden som projektet har varit igång.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tänk på att du är personligen ansvarig för dina kommentarer som du skriver och lämnar här. Så håll en trevlig och god ton för allas trevnad. Samt tack på förhand för ditt inlägg och din delaktighet här.
Har du frågor kontaktar du oss enklast och snabbast på post@hbgnyheter.com