6 augusti 2013

Eskilsminne “bjöd motståndarna på segern”

Eskilsminne tog inte vara på chansen att passera HIF Akademi i tabellen. Hemmamatchen mot Tvååker blev istället en stor besvikelse, eller som anfallaren Niklas Hermansson väljer att uttrycka det:

– Det känns som vi bjöd borta detta framför allt i första halvlek. Vi var helt snett på det taktiskt, ligger alldeles för lågt ner i banan och låter nästjumbon spela runt alldeles för lätt.

Gästerna tog ledningen med 1-0 och fick också 2-0 innan Eskils hade en boll inne i mitten av halvleken men som dömdes bort för offside.

– Det var mycket tveksamt, det borde nog varit mål, säger Hermansson.

Men reduceringen kom på övertid i första halvlek via Philip Petterssons skalle.

– Det var en bra slagen hörna av Christoffer Levi, där jag fick huvudet på den vid första stolpen och den gick i mål, förklarar målskytten för Alltid Fullsatt.

Då kändes det som att Eskilsminne skulle kunna vända den här matchen.

– Jag trodde att det var psykologiskt precis innan paus, men effekten uteblev, säger Niklas Hermansson.

Eskilsminne spelade upp sig något i andra halvlek men utan att få utdelning.

– Det kändes som att de var viktigt att få ett mål innan halvtid, att få lite nytändning med oss in i andra. Speciellt efter en halvlek som var mindre bra. Vi kändes lite långa i försvarsspelet och fick heller inte riktigt fast bollen i anfallsspelet och kunde inte bygga därifrån, säger Philip Pettersson och tillägger:

– Jag tycker ändå att vi jobbar hårt, fast kanske inte tillräckligt mycket tillsammans som annars är en stark egenskap hos oss. Det är bara att ta nya tag, säger Philip Pettersson.



Torbjörn Dencker

...

Källa: Alltid Fullsatt

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tänk på att du är personligen ansvarig för dina kommentarer som du skriver och lämnar här. Så håll en trevlig och god ton för allas trevnad. Samt tack på förhand för ditt inlägg och din delaktighet här.
Har du frågor kontaktar du oss enklast och snabbast på post@hbgnyheter.com