5 november 2020

Eleverna får lyxigare salladsbord – av mat som skulle slängts

Anna Svensson är kock på Rydebäcksskolan.

Lyssna: Webb Rydebäcksskolan "lyxigare salladsbord av kasserad mat"

  • Kockarna på Rydebäcksskolan i Helsingborg hämtar varje dag frukt och grönt som mataffären bredvid skulle kasserat.
  • Råvarorna blir till bland annat smoothies, bananglass och lyxigare salladsbord.
  • "Det känns väldigt bra" säger Anna Svensson som är kock på Rydebäcksskolan.
...
Källa: Sveriges Radio P4 nyheter

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tänk på att du är personligen ansvarig för dina kommentarer som du skriver och lämnar här. Så håll en trevlig och god ton för allas trevnad. Samt tack på förhand för ditt inlägg och din delaktighet här.
Har du frågor kontaktar du oss enklast och snabbast på post@hbgnyheter.com