27 januari 2020

Polisen: Stor sannolikhet att det är den försvunna kvinnan

Polis på plats vid Lundåkrabukten utanför Landskrona, där en en död person flöt i land på lördagsförmiddagen.

Lyssna: Landskrona: Kvinnan med största sannolikhet funnen död

Personen som hittades död utanför Landskrona i helgen är med stor sannolikhet den 43-åriga norska kvinnan som försvann i staden på julafton. Det säger polisen till P4 Malmöhus.

– Det är mycket som tyder på att det är den norska kvinnan men hon är inte identifierad ännu. Med stor sannolikhet tror vi att det är kvinnan, säger Mattias Nildén, utredningsledare vid Polisen i Helsingborg.

Sedan kvinnan försvann har polisen med hjälp av frivilligorganisationer gjort omfattande eftersökning. Bland annat har man gjort en rad dykningar i vattnen runt Landskrona.

I helgen hittades en kropp som flutit i land utanför staden och nu har man kommit fram till det att det är den norska kvinnan som hittats. Tidigare har polisen sagt att man misstänker att kvinnan har blivit utsatt för brott och händelsen rubriceras som grovt människorov.

...
Källa: Sveriges Radio P4 nyheter

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tänk på att du är personligen ansvarig för dina kommentarer som du skriver och lämnar här. Så håll en trevlig och god ton för allas trevnad. Samt tack på förhand för ditt inlägg och din delaktighet här.
Har du frågor kontaktar du oss enklast och snabbast på post@hbgnyheter.com