27 augusti 2019

Facket: "Det har blivit bättre"

Jörgen Barkefors, fackrepresentant för SACO-förbundet Fysioterapeuterna.

Lyssna: Facket om sjukhusbygget

För de anställda på lasarettet i Helsingborg har den pausade mångmiljardombyggnaden förstås ställt till en del problem. Men enligt ett av de berörda fackförbunden har situationen förbättrats.

Region Skåne har nu offentliggjort sin externa granskning av det stoppade sjukhusbygget i Helsingborg, som hittills kostat över två miljarder kronor. I rapporten står det bland annat att det funnit en otillräcklig ledningskompetens av denna typ av projekt.

Jörgen Barkefors, fackrepresentant för SACO-förbundet Fysioterapeuterna tycker ändå att den rådande situationen på Helsingborgs lasarett har blivit bättre.

– Det är klart att det har upplevts lite oroande av medarbetare när man inte riktigt vetat vad som har pågått alltid och arbetsmiljön har påverkats. Men det har blivit bättre efterhand tycker jag ändå. Det har blivit klarare vad som pågår, säger han.

...
Källa: Sveriges Radio P4 nyheter

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tänk på att du är personligen ansvarig för dina kommentarer som du skriver och lämnar här. Så håll en trevlig och god ton för allas trevnad. Samt tack på förhand för ditt inlägg och din delaktighet här.
Har du frågor kontaktar du oss enklast och snabbast på post@hbgnyheter.com