8 juli 2019

Sen kvittering mellan Helsingborg och Elfsborg

Helsingborgs Max Svensson och Mamudu Moro jublar efter 0-1 målet.

Lyssna: co Max Svensson, Helsingborg, e. 1-1 mot Elfsborg

Helsingborg var på väg mot andra raka segern under nygamle tränaren Henrik Larsson när Elfsborg såg ut att besegras i Borås. Men i den 87:e minuten blev det ändå 1-1.

Tio minuter in i den andra halvleken fick Helsingborg sitt mål. Max Svensson rakade enkelt in sitt tredje allsvenska mål i år på ett inlägg från högerkanten.

- Vi kom in i pausen och var väldigt nöjda med vårt spel, vi hade många målchanser, och straff däremellan och till slut kom 1-0, säger Max Svensson.

- Man hinner inte tänka i sådana situationer , när man ser bollen kommer till en så är det bara fokus på att träffa den rätt och få in den, säger Max Svensson

- Vi spelade bra defensivt även i slutet, sen gör dem ett sjukt snyggt mål, det är sånt som händer, säger Max Svensson.