22 april 2019

Granqvist: Det här var en prestation att glömma

Lasse Vibe jublar efter sitt 1-0-mål.

Lyssna: HIF:s lagkapten Andreas Granqvist: ”En match att glömma”

Lasse Vibe var tillbaka i IFK Göteborgs startelva för första gången sedan 2015. Då blev det succé för hemmalaget.

Lasse Vibe är tillbaka i IFK Göteborg efter fyra år. Dansken gjorde comeback i den blåvita tröjan med ett inhopp borta mot Djurgården för en vecka sedan.

I den elfte minuten tog dansken emot ett inspel från Sebastian Ohlsson i straffområdet och prickade in 1-0 inför den jublande hemmapubliken på Ullevi.

Fem minuter senare utökade Blåvitt när Carl Starfelt nådde högst på en frispark och nickade in 2-0, vilket stod sig fram till halvtid.

Helsingborg slapp dock åka hem med en nolla i målprotokollet, Max Svensson snyggade till siffrorna på tilläggstid och matchen slutade 3-1 till Blåvitt.

– Jag tror inte vi skapar någon chans i dag förutom vid målet, det här var en prestation att glömma, säger Helsingborgs lagkapten Andreas Granqvist.