4 juli 2018

Helsingborg längtar efter Andreas Granqvist

Lyssna: Helsingborg längtar efter Andreas Granqvist

Andreas Granqvist gör succé i VM. När VM är slut blir det en ny verklighet för honom. Då flyttar han ”hem” till Helsingborg. Där längtar man efter landslagskaptenen.

Landslagets lagkapten Andreas Granqvist återvänder till Sverige när VM är över. Då ska han spela med Helsingborgs IF i superettan.

Och där längtar man efter att få in "Granen" i laget, trots att laget ligger tvåa i tabellen – utan Granqvist i laguppställningen.

– Vi längtar ju oerhört mycket. Vi är väldigt nöjda med prestationen som har gjorts. Vi får hem en riktig ledare. Hela svenska folket har sett det nu, och han har bevisat det med eftertryck – först i Italien-omgångarna och nu i VM, säger ordföranden Krister Azelius, och fortsätter:

– Det är klart att det här ledarskapet kommer att få betydelse för det här laget och den prestationen som kommer. Jag räknar med att laget kommer att höja sig med "Granen".

– Det kommer att göra oss mer färdiga och redo för allsvenskt spel.

Någon oro för att Granqvist, trots kontraktet med Helsingborg, skulle flytta till något lag i en större liga efter sin VM-succé finns inte.

– Spelar han så jättebra att det kommer ett jättebud som vi inte kan säga nej till så får vi hantera det där och då. Så jag funderar inte över frågeställningen i nuläget, och jag vet ju att han vill hem.

– Men saker och ting händer ju i den här branschen, så det får vi se på när det händer och om det händer.

...
Källa: Sveriges Radio P4 nyheter

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tänk på att du är personligen ansvarig för dina kommentarer som du skriver och lämnar här. Så håll en trevlig och god ton för allas trevnad. Samt tack på förhand för ditt inlägg och din delaktighet här.
Har du frågor kontaktar du oss enklast och snabbast på post@hbgnyheter.com