30 juni 2018

Hårt jobb inför SM-veckan

För Camilla Plate och hennes kollegor är det ett intensivt arbete att få ordning på allt inför och under SM-veckan

Lyssna: Hårt jobb inför SM-veckan

Närmare 7 000 idrottare förbereder sig för att kunna knipa en SM-medalj nästa vecka. Samtidigt jobbar arrangörerna minst lika hårt inför SM-veckan.

På ett flertal platser i Helsingborg och Landskrona pågår förberedelserna för fullt inför den stundande SM-veckan. 

– Vi ska få fram läktare, flytbryggor, publikplatser och ha koll på att vattnet är bra och mycket mer, säger Tina Bild som är logistikansvarig på arrangemanget. 

Hennes jobb är att se till att alla arenor och förutsättningar ska finnas för att de olika föreningarna och förbunden ska kunna genomföra sina SM-tävlingar. 

Även om det är ett stort jobb för Landskrona stad och Helsingbors stad, som dessutom kostar 10 miljoner kronor, så menar man att det är värt pengarna eftersom det ger marknadsföring till kommunen. 

– Förutom att det ger god turistekonomi så är det ju fantastiskt för våra lokala föreningar att få arrangera SM-tävlingar på hemmaplan, säger städernas projektledare Camilla Plate.

...
Källa: Sveriges Radio P4 nyheter

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tänk på att du är personligen ansvarig för dina kommentarer som du skriver och lämnar här. Så håll en trevlig och god ton för allas trevnad. Samt tack på förhand för ditt inlägg och din delaktighet här.
Har du frågor kontaktar du oss enklast och snabbast på post@hbgnyheter.com