8 maj 2018

Problem i tågtrafiken tills imorgon

(Uppdaterad 19:22) Tågtrafiken i södra Sverige kommer köra normalt först under onsdagens morgon. Förseningar och delinställda tåg gäller tills dess.

Förseningar och delinställda tågavgångar fortsätter på flera håll i södra Sverige. Skånetrafiken meddelar att tekniker är på plats och felsöker och prognos för när trafiken åter kan köra normalt är under onsdagens morgon.

Vissa Öresundståg är inställda på sträckorna Älmhult-CPH Airport och Helsingborg och CPH Airport. Öresundståg mellan Malmö-Göteborg gör extra uppehåll i Kävlinge.

Pågatåg mellan Ystad-Kristianstad är inställda mellan Malmö C-Kristianstad. Pågatåg mellan Simrishamn/Ystad-Helsingborg kör på annan bana och stannar inte i Hjärup, Lund, Eslöv och Teckomatorp. Pågatåg mellan Trelleborg-Helsingborg är inställda mellan Hyllie-Helsingborg.

Problemet är ett elfel och det inträffade under tisdagseftermiddagen.
 
Bussar ersätter inställda tåg i begränsad omfattning.

Mer info på Skånetrafikens sajt och Trafikverkets sajt.

...
Källa: Sveriges Radio P4 nyheter

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tänk på att du är personligen ansvarig för dina kommentarer som du skriver och lämnar här. Så håll en trevlig och god ton för allas trevnad. Samt tack på förhand för ditt inlägg och din delaktighet här.
Har du frågor kontaktar du oss enklast och snabbast på post@hbgnyheter.com