15 april 2018

En fortsatt anhållen för mordet i Helsingborg

Polisens kriminaltekniker på plats efter att en person hittats död efter en misstänkt skottlossning i södra Helsingborg på lördagen.

För närvarande räcker inte bevisningen till för en av männen som greps och anhölls för mordet under lördagen. Den andra är fortsatt anhållen på sannolika skäl misstänkt för mord.

Det var vid lunchtid på lördagen som larm om misstänkt skottlossning i en bostad i Ramlösa kom in till polisen. Den man i 20-årsåldern som hittades i lägenheten dog senare av sina skador.

Under lördagseftermiddagen grep och anhöll polisen två män runt 25- och 23-årsåldern, skäligen misstänkta för mord. 

Men runt klockan 17.30 på söndagen släpptes en av männen.  

– För närvarande räcker inte bevisningen och en av männen är satt på fri fot. Jouråklagare vill inte gå in på vem av dem som sitter anhållen, säger Karin Rosander vid åklagarmyndighetens presstjänst.  

Den andra mannen är fortsatt anhållen och på sannolika skäl misstänkt för mord (den högre misstankegraden). 

Även idag knackade polisen dörr i området där mordet skedde och hämtade in vittnesmål. 

Polisen är fortfarande intresserad av alla observationer gjorda i det aktuella området vid Brunnbäcksgatan tiden för händelsen.

...
Källa: Sveriges Radio P4 nyheter

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tänk på att du är personligen ansvarig för dina kommentarer som du skriver och lämnar här. Så håll en trevlig och god ton för allas trevnad. Samt tack på förhand för ditt inlägg och din delaktighet här.
Har du frågor kontaktar du oss enklast och snabbast på post@hbgnyheter.com