30 oktober 2017

Flera skadade efter olycka på E6:an

En man i 50-årsåldern vårdas för allvarliga skador efter att tre lastbilar och två personbilar varit inblandade i en trafikolycka på E6 utanför Helsingborg. Olyckan orsakar fortsatt stora trafikproblem under kvällen.

– Det är en större trafikolycka och det är mycket att göra. Många som ska höras. Just nu håller man på att försöka lösa upp köbildningen, säger Stephan Söderholm, presstalesperson vid polisen.

Även en man i 70-årsåldern vårdas för lindriga skador. Läget för de andra skadade är oklart, skriver Region Skåne på sin webbplats.

Olyckan inträffade strax efter klockan 15 i norrgående riktning i höjd med Fleninge och enligt Trafikverket kommer åtminstone det norrgående körfältet att vara stängt för trafik under en längre tid.

– Det kommer påverka framkomligheten under kvällen. Tyvärr finns det ingen prognos för tillfället, säger Mona Huovinen på Trafikverkets presstjänst.

...
Källa: Sveriges Radio P4 nyheter

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tänk på att du är personligen ansvarig för dina kommentarer som du skriver och lämnar här. Så håll en trevlig och god ton för allas trevnad. Samt tack på förhand för ditt inlägg och din delaktighet här.
Har du frågor kontaktar du oss enklast och snabbast på post@hbgnyheter.com