1 juli 2017

MC-Festival lockar entusiaster från hela Skåne

Idag anordnas den årliga MC-festivalen i Helsingborg av Nilssons MC.

Lyssna: Besökaren: Det bästa är att få vara en del av MC-entusiasmen

Under lördagen arrangeras en motorcykelfestival i Helsingborg som anordnas av MC-företaget Nilssons MC. P4 Svängde förbi för att ta sig ett snack med MC-entusiasterna.

Idag har Nilssons MC sin MC-festival som varit ett årligt inslag sedan några år tillbaka i Helsingborg där det bjuds på bland annat stuntuppvissningar med motorcykel och live musik.

– Vi erbjuder även tävlingar där kunder får vara med och tävla. Vi har även lite food trucks som erbjuder mat, berättar Dan Nilsson som är delägare till Nilssons MC.

Utöver arrangörerna finns en hel del MC-entusiaster på plats som är mer än glada att få hänga i en miljö de stormtrivs i och som vet vad som är det bästa med dagen.

– Ja, det är att kika runt lite och att få dricka lite kaffe. Det är första gången jag är här, säger en besökare av festivalen.

– Det bästa med att vara här idag är att jag får stå här och vara en del av motorcykelentusiasmen, tycker en annan besökare.

På plats finns även en del stuntförare av motorcyklar som under dagen håller uppvisning i en stuntshow. En av dem var Johan Martinsson som förklarade vad han skulle utföra för stunts.

– Jag kommer köra lite på bakhjulet och lite 50-race, förklarar Johan Martinsson.

Vad brukar vara mest uppskattat från publiken av de två?

– Båda och faktiskt. Förra året uppskattade alla det väldigt mycket när vi var här och körde.

Vad brukar publiken gilla bäst av de olika momenten ni bjuder på?

– Oftast är det när man trillar, avslutar Johan Martinsson.

...
Källa: Sveriges Radio P4 nyheter

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tänk på att du är personligen ansvarig för dina kommentarer som du skriver och lämnar här. Så håll en trevlig och god ton för allas trevnad. Samt tack på förhand för ditt inlägg och din delaktighet här.
Har du frågor kontaktar du oss enklast och snabbast på post@hbgnyheter.com