18 april 2017

AOH summerar omgång 3

Krisläge för Roar, Öster nya serieledare och för vårt HIF är förlustnollan intakt. AOH summerar den tredje omgången av Superettan. Åtvidaberg åkte till bortamötet mot ÖIS med två raka förluster. Trots oavgjort, 1-1, i paus så är läget fortsatt dystert för Roar Hansens gäng. William Atashkadeh avgjorde med sitt 2-1 mål i början av andra halvlek och ÅFF står fortfarande utan seger i årets Superettan    De skyhöga förhandsfavoriterna, Dalkurd, hade inlett lite tveksamt med en oavgjord och en vinst. I helgen spelade man 0-0 mot Varberg. Även om hemmalaget […]...
Källa: Allt om HIF