21 januari 2016

Ny teori om polisanställds död

Arkivbild. Foto: Markus Alfredsson / Sveriges Radio

Flera teorier om den 29-årige man som dog i Helsingborg i julhelgen har lanserats och enligt en källa till Helsingborgs Dagblad tror nu polisen att han kan ha låst sig ute från sitt hem på fjärde våningen. 

Först trodde polisen att en 29-årig man som dog i Helsingborg i julhelgen överfallits. Sedan att han hade blivit påkörd.

Under utredningen har flera teorier avfärdats. Enligt en källa till Helsingborgs Dagblad tror polisen nu att mannen hade låst sig ute från sin lägenhet på fjärde våningen och försökt ta sig in fönstervägen, men ramlat ner från taket.

Polisen säger att de tror att mannen förolyckats men vill inte gå in på hur.

– Han blev inte överfallen på gatan och det finns inga tecken på att det rör sig om självmord. Det mesta tyder på att det handlar om en olyckshändelse, säger kriminalkommissarie Annika Nilsson till tidningen.

Mannen, som var anställd inom polisen i nordvästra Skåne, hittades svårt skadad natten till annandagen och avled senare på sjukhus.


...
Källa: Sveriges Radio P4 nyheter

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tänk på att du är personligen ansvarig för dina kommentarer som du skriver och lämnar här. Så håll en trevlig och god ton för allas trevnad. Samt tack på förhand för ditt inlägg och din delaktighet här.
Har du frågor kontaktar du oss enklast och snabbast på post@hbgnyheter.com