26 maj 2014

Foto by hbgnyheterFölj oss på HbgNyheter på Instagram och tagga in texten fyrkant HbgNyheter på Twitter och Instagram osv, så kommer dem automatiskt med upp här samt i alla våra andra flöden också.

Food by the way
Grattis till Tommy RosbergHenses kläder i Helsingborg som är en av vinnarna i vår tävling om ett presentkort för två personer till food by the way upplevelser.

via Instagram taggat med fyrkant HbgnyheterPlus det finns fortfarande en chans att DU också kan vinna ett presentkort genom att du går in och blir du vän med oss på Facebook här eller följer oss på vår Facebook sida här så blir du automatiskt med i vår fin fina tävling om ett presentkort för 2 pers till Food by the way som är en smakrik upplevelse. Glöm inte dela tävlingen här till alla dina vänner så dem också kan vara med.
The place 2 be

PS. Alla vinnarna av tävlingen kommer att presenteras med bilder här!

Plus ladda du ner The place 2 be appen här nedan så missar du inga framtida tävlingar eller nyhetsuppdateringar:

För Android app
För Iphone app

PS. Nu är samtliga presentkort utdelade till Food By The Way och denna tävlingen är avslutad. Men en ny tävling startar och hittar du snart igen här på HbgNyheter.com 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tänk på att du är personligen ansvarig för dina kommentarer som du skriver och lämnar här. Så håll en trevlig och god ton för allas trevnad. Samt tack på förhand för ditt inlägg och din delaktighet här.
Har du frågor kontaktar du oss enklast och snabbast på post@hbgnyheter.com