3 december 2013

Vem blir årets sociala vinnare i insamlingstävling till de hemlösa?

SVT:s granskning här säger att vi idag har mer än 800 helt hemlösa människor i Helsingborg, och enligt HD.se reportage här som visar på hur dessa människor både fryser samt far mycket illa under hela den långa och kalla vinter perioden samt julhelgen. Å Expressens avslöjande om att dem hemlösa blev erbjudna ett plåttak utan vägar och värme.

Gör att vi nu på HbgNyheter i samarbete med The Place 2 Be har bestämt oss för att arrangerar denna jul insamlingstävlingen för dem hemlösa i Helsingborg.

Vi kommer även att utse och kora vilka vinnare som skall bli och är årets absolut bästa och mest socialt ansvarskännande och ansvarstagande personerna och företagen samt organisationerna i Helsingborgs regionen.

Du kan delta i insamlingstävlingen som pågår fram till den 23 december. Plus att allt som du kommer att bidra med samt skänker kommer att publiceras inför alla våra ca 30 000 st läsare här. Samt även nå ut till alla våra följare i alla dem olika social media kanaler som vi finns i, och som du hittar ute i höger spalten på sidan här.

Oavsett vad som du bidrar med eller hur mycket du skänker, så kommer du automatiskt att vara med i våran tävlingen om att bli utsedd och korad till: "Helsingborgs absolut bästa och mest socialt ansvarskännande och ansvarstagande" som person eller företag samt organisation i våran insamlingstävling. Vinnarna i insamlingstävlingen kommer att dras efter den 23 dec samt publiceras här.

Du kan själv välja emellan att bidra med eller skänka följande:

Pengar till dem hemlösa bidrar du med genom att sätter in dem till Resurs Bank på Bankgiro: 5957-9029 med OCR nr: 975 229 760 561 900 99
Därefter blir du vän med oss på FacebookInstagram, Twitter, LinkedIn eller Google+, och där skriver du följande meddelande till oss: #HbgNyheter #Insamling #hemlösa samt uppger de beloppet som du har skänkt samt bidragit med till insamlingen så att alla kan se det.

Kläder och mat samt prylar osv. skänker du till dem hemlösa. Genom att du tar en bild på det som du skänker och taggar in oss i bilden, samt att du anger bildtexten: #HbgNyheter #insamling till dem #hemlösa För då skall det komma upp och synas på alla våra olika media kanaler samt ut till alla våra 30 000 läsare och följare som vi har, och där efter kan vi se till så att dem hemlösa får ta del av det som du har bestämt dig för att skänka till dem hemlösa.

Nu har receptionen på Hotel Helsing lovat att dem ställer upp med att hjälpa till att ta emot alla era packet som ni vill skänka och lämna in till sociala jul insamlingstävlingen för dem hemlösa.
Plus att Helsing har även bestämt sig för att skänkt julklappar till dem hemlösa som ni kan se och läsa mer om här.

Du kan följa vår jul insamlingstävling direkt här på sidan, eller i någon av våra olika sociala media kanaler genom att bli vän med oss där, eller så kan du ladda ner The Place 2 Be app och följa jul insamlingstävlingen och alla våra andra nyheter via appen som du laddar ned här på direkt länkarna:

För Android app
För Iphone app

Vi hoppas nu på att alla Helsingborgare vill vara med oss och visa sig från sin finaste, varmaste samt godaste och bästa sida genom att bidra och stödja insamlingstävlingen här.

Plus inte minst med att även hjälpa till och dela denna insamlingstävlingen till alla man känner i sina egna olika sociala media kanaler, och detta för att vi skall få en så maximal spridning som möjligt av insamlingstävlingen för att nå ut och synas till alla godhjärtade människor och Helsingborgare som vi hoppas finns.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tänk på att du är personligen ansvarig för dina kommentarer som du skriver och lämnar här. Så håll en trevlig och god ton för allas trevnad. Samt tack på förhand för ditt inlägg och din delaktighet här.
Har du frågor kontaktar du oss enklast och snabbast på post@hbgnyheter.com