Här delar jag nu med mig av mitt favorit recept på potatissallad till dig.Som passar till grillad korv och kött mm.
Ingredienser
1 kg kokt skalpotatis
1 st liten purjolök, skivad
1 1/2 msk kapris
1 knippa gräslök, hackad
2 st äggulor
1 msk senap
2 dl rapsolja
1/2 dl gräddfil
salt och svartpeppar
Antal portioner: 4
Så här enkelt är det man gör:
1. Rör äggulor och senap, tillsätt oljan i en fin stråle under omrörning.
2. Rör ned gräddfil och krydda.
3. Skala och klyfta potatisen, blanda med purjolök, gräslök och kapris.
4. Blanda försiktigt ned såsen. Strö på gräslök.
1 kg kokt skalpotatis
1 st liten purjolök, skivad
1 1/2 msk kapris
1 knippa gräslök, hackad
2 st äggulor
1 msk senap
2 dl rapsolja
1/2 dl gräddfil
salt och svartpeppar
Antal portioner: 4
Så här enkelt är det man gör:
1. Rör äggulor och senap, tillsätt oljan i en fin stråle under omrörning.
2. Rör ned gräddfil och krydda.
3. Skala och klyfta potatisen, blanda med purjolök, gräslök och kapris.
4. Blanda försiktigt ned såsen. Strö på gräslök.
Ett tips är att potatissalladen blir godast om den får stå till sig och dra en halv eller hel dag i kylen, och sen är det bara att servera den när köttet och korven har blivit färdig grillade och klara.
Dela gärna med dig av just dina sommar matrecept tips genom att skicka in dem här till mig på post@hbgnyheter.com.

Inga kommentarer:
Skicka en kommentar
Tänk på att du är personligen ansvarig för dina kommentarer som du skriver och lämnar här. Så håll en trevlig och god ton för allas trevnad. Samt tack på förhand för ditt inlägg och din delaktighet här.
Har du frågor kontaktar du oss enklast och snabbast på post@hbgnyheter.com